Vad gör vi?

Nu Jävlar kör vi! Ha en jävla trevlig kväll, för det kommer vi ha! GOTT FUCKING NYTT ÅR!! <3

Lite finare lite bättre!


Oh happy day!

Awesome! Jag och nathalie sitter på bussen på väg hem till kära stockholm. Känns ju ganska bra i ju för sig, jävligt bra för att vara riktigt ärlig! Så vi är ju framme sisådär 11-12 i kväll, men det är lätt värt det.

Så går vi hem och sover och taggar galet inför nyår. Imorgon smäller det you guys, bokstavligen talat. Det ska bli så galet. Can't freaking whait! Jaja, får se om jag bloggar mer under bussturen. Annars hörs vi när jag är hemma! <3 Lööve.

Asså shhiiieeet.


Hörde jag stan?

Idag vaknade jag före nathalie, gick upp, gick ner och nu sitter jag här. Med min kära dator och bloggar. Jag tjuvlyssnade lite på dom vuxna här i huset och det lät som att vi ska in till stan och kolla lite. Fan va awesome!

För er som kanske inte fattar va stan ligger på öland så är det förmodligen till Kalmar vi ska. Efter det blir det väl bara hem och chilla tror jag. Men man vet aldrig va Öland har att bjuda på... höhö.


Nattiiiii

Imorgon har jag och nathalie bestämt att vi ska PACKA VÅRA VÄSKOR, eftersom vi ska HEMFREDAG. Vi hörs imorgon sötkorvar!


så jävla rätt!

Ja, brukar inte ni ha näsborrar som hattar? Lägg av!
Vad fan skulle jag göra utan dig? Nathalie Senise


24 dec - 29 dec









A men fan, bloggen!

Mina kära nära och icke nära. Jag kanske ska börja skriva lite igen eller vad tycker ni? En liten kort sammanfattning då. Julen har ju gått osv. En god jul hit och dit önskar jag er, bättre sent än aldrig som man säger.

Efter jul-yran så drog jag och Nathalie ner till öland, bara så där ni vet som man gör. Och här är vi fortfarande. Och hem ska vi fan på nyår annars tar jag livet av mig... trippel hängning eller vafan de va jag snackade om. 

Lägger upp bilder från jul tills nu så ni blir lite uppdaterade, fan va jag är snäll!

Jag orkar inte.

Bloggar när jag har tid. Just nu har jag inte det. Jobbigt. Hejdå.

Music is my druuug.

http://www.youtube.com/watch?v=TExbnh8AEoo



Jay Smith

Så jävla bra, Jay vann. ETT STORT GRATTIS!

 


Julmys med den bästa!


Min familj.

Min familj, min mamma, min pappa och min bror. Det är min familj. Vi kommer inte alltid överrens, vi är inte alltid så glada på varandra, vi bråkar, vi skriker, men vi är också en familj. Och enligt mig, världens bästa. Jag älskar er alla, oavsett vad. Jag säger inte det till er tillräckligt. Men jag älskar er, det gör jag. Och jag vill tacka er för allt ni har gjort för mig. Jag är så glad att ha er som min familj.
/Sara

I love you!


Nathalie Senise
Min andra halva
Min bästa vän
Min syster
Mitt allt

UppdaterarN^


Bara ett tag.

Som ni märker har min uppdatering varit kass, och det kommer den och vara den närmaste veckan. Jag tror ni överlever. Jag kör en sån här ''halv-bloggpaus'' alltså INTE hel. Vi KOMMER höras. Promise!♥


babyface, is it you? Oh yes sir.

Helsingborg!

Äntligen, imorgon drar jag och världens bästa crew till helsingborg för att tävla junior sm! Ska bli så jävla kul! Hoppas det finns internet så man kanske kan blogga lite under resans gång. Jaja, slänger in en bild så hörs vi på söndag om inte innan.


CRÄJZY GÖRL.
Hoppas ni har en förjävla bra helg hörrni, cuz i will!♥

RSS 2.0